Navigci

Felhasznlk

· Online vendgek: 26

· Online tagok: 0

· Regisztrltak: 32
· Legjabb tag: Zoli

Frumtmk

Legjabb tmk
Nincs elrhet frumtma
Legnpszerbb tmk
Nincs elrhet frumtma

Legjabb cikkek

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Szavazs

Nincs elrhet szavazs

Cikk hierarchia

Cikkek: POLITIKAI ELEMZÉSEK

A csapda...
Júliust írunk. Néhány nap múlva hatályba lép a deviza-adósokat "mentõ törvény", ha elfogadja az Alkotmány Bíróság és aláírja a Köztársasági Elnök, amely 30 napot ad a bankoknak az ÁSZF-ik felülvizsgálatára és 90 napot a hitel-károsultak kárrendezési tételeinek kiszámítására.

A Federal Reserve kartell és a nyolcak - a világ urainak újabb rejtett titkai
A világ gazdasági, pénzügyi urairól jelentetett meg érdekes írást Dean Henderson a most is látogatható infowars.com weboldalon. A szerzõ, - aki elemzésében felhasználja Eustace Mullins iró könyvének, A Federal Reserve Titkai címû oknyomozó gyûjteményének ide vonatkozó következtetéseit is, - nem kevesebbet állít, mint hogy a Federal Reserve kartell és a nyolcak: Goldman Sachs, Rockefeller, Lehmans és Kuhn Loebs, a Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard, és a római Israel Móses Seif család uralják a földgolyó gazdasági, pénzügyi hatalmát.

A globális rendõrállam kialakulásának jelei
Az elit egyik legfõbb célja, hogy minden emberi tevékenységrõl, kommunikációról tudjon. A diktatúra szó hallatán sokak szeme elõtt rossz kinézetû felfegyverzett martalócok jelennek meg, akik folyton parancsokat osztogatnak. Az elit azonban ennél sokkal megtévesztõbb eszközöket vet be. Azt szeretné elhitetni a világgal, hogy a nép valójában szabad és maga választja meg vezetõit, azonban a háttérben rejlõ "gyengéd hatalom" a direkt diktatúránál is kegyetlenebb.

A Rockefeller Brothers Fund és az éghajlat-változás
Absztrakció és szentségtelen szövetség a Rockefeller és Rothschild dinasztia új magasságokba lépõ barátsága, és gazdasági kapcsolatai a RIT Capital Partners szintjén, amely része a Rothschild bank vásárolt részesedésének a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztiatárstulajdonosa és társ-alapítója a FED-nek, valamint másRothschild vállalkozásoknak, asszisztáló cégeknek. A Rockefellerek adományozták a globalista világkormánynak a következõ klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa), beleértve a Bilderberg-csoport Európai Osztályát, a Római Klubot, (meg a Madridi és Budapesti Klub) és a Trilaterális Bizottságot. Ez a szövetség szabályozza a média 90%-á

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen
A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendõzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen elõidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlõdés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

Csalással viselj háborút.
Izrael kémszövetségének, a Moszadnak a mottója egy nemrég leleplezett ügynök, Victor Ostrovsky szerint: "Csalással viselj háborút." Ez a mottó többet ír le, mint a világ legkönyörtelenebb és legrémisztõbb gyilkos és kémszervezetének mûködési módját. Valójában egy egész faj életformáját írja le. Ez fontos megérteni, mielõtt remélhetjük, hogy megértjük a zsidók teljes szerepét a nemzetek és a világ ügyeiben.

EGY ELTITKOLT SZERZÕDÉS
2004 áprilisában Magyarországon járt az izraeli államfõ. Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral, a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg. Az ok látszólag egy szokványos, baráti (?) látogatás volt. Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai (magyar részrõl) külön-külön is hazaárulással érnek fel.

Idõjárási fegyverek már 15 éve léteznek, vallotta az Amerikai Védelmi Miniszter
Az úgynevezett "idõjárási fegyverek" fejlesztése, amit sokan már paranoid túlzásként elutasítottak, mint a sci-fi forgatókönyvírók és összeesküvés elméleteket gyártók kitalációja, már évtizedek óta létezett, legalábbis laboratóriumban.

Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása..
Hát nem Thészeusz lesz a megmentõ. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentõt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait.

KÖTELEZÕ TANULMÁNY: HEGEMÓNIKUS HIBRID HÁBORÚ (HHH) -AVAGY AZ EURÓPAI UNIÓ NEMZETÁLLAMAINAK SZÉTVERÉSE
Bevezetõ A téma kapcsán a temérdek gondolat rajzott a fejemben, melyeket egyenként, és összességében is, meg kellene alaposan vizsgálni. A válasz nagyon komplex, tanulmány méretû. Mégpedig biztonságpolitikai kutató intézet kutatógárdájának való bonyolult téma. 1990-ben írta az amerikai jövõkutató intézet elnöke, egy vaskos könyvben “Megatrends 2000”
Generlsi id: 3.37 msodperc
17,310,533 egyedi ltogat