Navigáció

Felhasználók

· Online vendégek: 10

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 32
· Legújabb tag: Zoli

Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Cikk hierarchia

Cikkek: POLITIKAI ELEMZÉSEK

A csapda...
Júliust írunk. Néhány nap múlva hatályba lép a deviza-adósokat "mentő törvény", ha elfogadja az Alkotmány Bíróság és aláírja a Köztársasági Elnök, amely 30 napot ad a bankoknak az ÁSZF-ik felülvizsgálatára és 90 napot a hitel-károsultak kárrendezési tételeinek kiszámítására.

A Federal Reserve kartell és a nyolcak - a világ urainak újabb rejtett titkai
A világ gazdasági, pénzügyi urairól jelentetett meg érdekes írást Dean Henderson a most is látogatható infowars.com weboldalon. A szerző, - aki elemzésében felhasználja Eustace Mullins iró könyvének, A Federal Reserve Titkai című oknyomozó gyűjteményének ide vonatkozó következtetéseit is, - nem kevesebbet állít, mint hogy a Federal Reserve kartell és a nyolcak: Goldman Sachs, Rockefeller, Lehmans és Kuhn Loebs, a Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard, és a római Israel Móses Seif család uralják a földgolyó gazdasági, pénzügyi hatalmát.

A globális rendőrállam kialakulásának jelei
Az elit egyik legfőbb célja, hogy minden emberi tevékenységről, kommunikációról tudjon. A diktatúra szó hallatán sokak szeme előtt rossz kinézetű felfegyverzett martalócok jelennek meg, akik folyton parancsokat osztogatnak. Az elit azonban ennél sokkal megtévesztőbb eszközöket vet be. Azt szeretné elhitetni a világgal, hogy a nép valójában szabad és maga választja meg vezetőit, azonban a háttérben rejlő "gyengéd hatalom" a direkt diktatúránál is kegyetlenebb.

A Rockefeller Brothers Fund és az éghajlat-változás
Absztrakció és szentségtelen szövetség a Rockefeller és Rothschild dinasztia új magasságokba lépő barátsága, és gazdasági kapcsolatai a RIT Capital Partners szintjén, amely része a Rothschild bank vásárolt részesedésének a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztiatárstulajdonosa és társ-alapítója a FED-nek, valamint másRothschild vállalkozásoknak, asszisztáló cégeknek. A Rockefellerek adományozták a globalista világkormánynak a következő klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa), beleértve a Bilderberg-csoport Európai Osztályát, a Római Klubot, (meg a Madridi és Budapesti Klub) és a Trilaterális Bizottságot. Ez a szövetség szabályozza a média 90%-á

Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen
A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön.

Csalással viselj háborút.
Izrael kémszövetségének, a Moszadnak a mottója egy nemrég leleplezett ügynök, Victor Ostrovsky szerint: "Csalással viselj háborút." Ez a mottó többet ír le, mint a világ legkönyörtelenebb és legrémisztőbb gyilkos és kémszervezetének működési módját. Valójában egy egész faj életformáját írja le. Ez fontos megérteni, mielőtt remélhetjük, hogy megértjük a zsidók teljes szerepét a nemzetek és a világ ügyeiben.

EGY ELTITKOLT SZERZŐDÉS
2004 áprilisában Magyarországon járt az izraeli államfő. Látogatását a Dohány utcai zsinagóga kerítésén (Herzl Tivadarral, a cionizmus megalapozójával együtt) egy márványtábla örökíti meg. Az ok látszólag egy szokványos, baráti (?) látogatás volt. Ehhez képest zárt körben olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai (magyar részről) külön-külön is hazaárulással érnek fel.

Időjárási fegyverek már 15 éve léteznek, vallotta az Amerikai Védelmi Miniszter
Az úgynevezett "időjárási fegyverek" fejlesztése, amit sokan már paranoid túlzásként elutasítottak, mint a sci-fi forgatókönyvírók és összeesküvés elméleteket gyártók kitalációja, már évtizedek óta létezett, legalábbis laboratóriumban.

Ki "menti meg" Európát (magának)? Avagy Európa gyarmatosítása..
Hát nem Thészeusz lesz a megmentő. Az ironikus cím sejtet valamit, illetve egy jól ismert "notórius megmentőt", de "konkurenseit" is. Ha az Európai Unió vezetése és a kazár-maffia velük baráti tagországi kormányai eladják kilóra Európát, el kell zárni a migrációt okozók és az IS-t finanszírozók pénzcsapjait.

KÖTELEZŐ TANULMÁNY: HEGEMÓNIKUS HIBRID HÁBORÚ (HHH) -AVAGY AZ EURÓPAI UNIÓ NEMZETÁLLAMAINAK SZÉTVERÉSE
Bevezető A téma kapcsán a temérdek gondolat rajzott a fejemben, melyeket egyenként, és összességében is, meg kellene alaposan vizsgálni. A válasz nagyon komplex, tanulmány méretű. Mégpedig biztonságpolitikai kutató intézet kutatógárdájának való bonyolult téma. 1990-ben írta az amerikai jövőkutató intézet elnöke, egy vaskos könyvben “Megatrends 2000”
Generálási idő: 0.11 másodperc
7,400,055 egyedi látogató