Navigci

Felhasznlk

· Online vendgek: 26

· Online tagok: 0

· Regisztrltak: 32
· Legjabb tag: Zoli

Frumtmk

Legjabb tmk
Nincs elrhet frumtma
Legnpszerbb tmk
Nincs elrhet frumtma

Legjabb cikkek

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Szavazs

Nincs elrhet szavazs

Cikk hierarchia

Cikkek: A TUDOMÁNY HÍREI

A HOMEOPÁTIA MÛKÖDÉSE
1. A HOMEOPÁTIA LÉNYEGE A homeopátia hasonszenvi gyógymód, míg az allopátia ellenszenvi. Az allopátiás gyógyszerek elnyomják a betegség tüneteit és ezért nagy dózisokat tartalmaznak a hatóanyagból. A homeopátiás gyógyszerek az immunrendszert erõsítik, annak stimulálásával. Lényegében a "kutyaharapást szõrivel" elvnek megfelelõen gyógyítanak. A betegség tüneteit produkálják egészséges emberen és kis (infinitezimális) dózisokat tartalmaznak a hatóanyagból.

A kettõsség nélküli vagy osztatlan tudat fizikája I/II
z átlag emberek hajlamosak a tudatra dualisztikusan gondolni. A tudat részét képezi belsõ világunknak, belsõ létünknek, mely egyúttal szabad akaratunk hordozója is. A külsõ valóságunk természetével ellentétben tehát tudatunk nem anyagi minõségeket mutat.

FEMA tábor újratöltve
A létesítmény leginkább egy rendkívül õrzött bankra vagy erõdítményre hasonlít. A Magdeburgtól 25 kilométerre délre lévõ Biere mellett épült fel a Deutsche Telekom legújabb adatcentruma, amelynél rendkívül komoly biztonsági intézkedéseket léptettek életbe. A kukorica- és krumpliföldek között álló épületet két méter magas kerítéssel vették körbe, többszörösen biztosított átkelõk vannak, szögesdrótok, tenyérszkennerek, személyi zsilipek, a területet 300 kamera figyeli. A négy méter magas védelmi sáncot úgy építették meg, hogy képes megállítani akár egy 40 tonnás gépjármûvet is. A biztonsági központot átláthatatlan, golyóálló üveggel védik, a sötétben behatolni akarókat pedig infrakamerák és mozgásérzékelõk szûrik ki.
https://sg.hu/cik...ud-kozpont

MENTÁLIS TERROR A viselkedés irányításának módszerei
A pszichiátria rémtettei, a félelem Új Világrendjének alapkövei Gyógyszerek – vegyszerek – rádióhullámok – chipek – pszichikai nyomásgyakorlás… A pszichiátria valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása. Az emberi szellem független létezését máig is tagadja. A pszichiátria, a terror legalizált módszertana.

Méregtelenítés chemtrails ellen
Egyre többet hallani mostanában a CHEMTRAIL méregrõl, amivel próbálják ritkítani az emberiséget. Ismertetõ a fémek szervezetre gyakorolt hatásáról:

MINDENTUDÁS spirituális tanok
A mai pszichológia adósságai A kvantumfizika idealizmusa Kozmológia és vallás A buddhizmus a tudásról Archetípusok a spirituális tanításokban Szerzõ: M. Zoltán, A mai pszichológia adóssága: az emberi tudatosság eredete A tudatosság beszûkülése: az ego (az összehasonlító tudatosság észlelési horizontja, a hamis ego és a valódi én) A létezés misztériuma

Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett
Posted on 2015-03-08 Szerzõ: Admin csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba

TELEGONIA HULLÁMGENETIKA
A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSA AZ ÖRÖKLÕDÉSRE MEGRÁZÓ TANULMÁNY A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSÁRÓL AZ ÖRÖKLÕDÉSRE Telegonia (hullámgenetika) A Biblia erkölcsi tanításának hatása a távoli öröklõdésre Érdekes és egyben igen elgondolkoztató összeállítást mellékelünk, mely „Telegonia” címen az öröklõdés egy általánosságban ismeretlen, mégis tudományosan igazolható vonalára hívja fel a figyelmet. Külön érdekessége ennek az összeállításnak, hogy ez a Biblia erkölcsi tanításának genetikai igazolását adja.
Generlsi id: 0.72 msodperc
16,006,610 egyedi ltogat