Navigáció

Felhasználók

· Online vendégek: 13

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 32
· Legújabb tag: Zoli

Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Cikk hierarchia

Cikkek: A TUDOMÁNY HÍREI

A HOMEOPÁTIA MŰKÖDÉSE
1. A HOMEOPÁTIA LÉNYEGE A homeopátia hasonszenvi gyógymód, míg az allopátia ellenszenvi. Az allopátiás gyógyszerek elnyomják a betegség tüneteit és ezért nagy dózisokat tartalmaznak a hatóanyagból. A homeopátiás gyógyszerek az immunrendszert erősítik, annak stimulálásával. Lényegében a "kutyaharapást szőrivel" elvnek megfelelően gyógyítanak. A betegség tüneteit produkálják egészséges emberen és kis (infinitezimális) dózisokat tartalmaznak a hatóanyagból.

A kettősség nélküli vagy osztatlan tudat fizikája I/II
z átlag emberek hajlamosak a tudatra dualisztikusan gondolni. A tudat részét képezi belső világunknak, belső létünknek, mely egyúttal szabad akaratunk hordozója is. A külső valóságunk természetével ellentétben tehát tudatunk nem anyagi minőségeket mutat.

FEMA tábor újratöltve
A létesítmény leginkább egy rendkívül őrzött bankra vagy erődítményre hasonlít. A Magdeburgtól 25 kilométerre délre lévő Biere mellett épült fel a Deutsche Telekom legújabb adatcentruma, amelynél rendkívül komoly biztonsági intézkedéseket léptettek életbe. A kukorica- és krumpliföldek között álló épületet két méter magas kerítéssel vették körbe, többszörösen biztosított átkelők vannak, szögesdrótok, tenyérszkennerek, személyi zsilipek, a területet 300 kamera figyeli. A négy méter magas védelmi sáncot úgy építették meg, hogy képes megállítani akár egy 40 tonnás gépjárművet is. A biztonsági központot átláthatatlan, golyóálló üveggel védik, a sötétben behatolni akarókat pedig infrakamerák és mozgásérzékelők szűrik ki.
https://sg.hu/cik...ud-kozpont

MENTÁLIS TERROR A viselkedés irányításának módszerei
A pszichiátria rémtettei, a félelem Új Világrendjének alapkövei Gyógyszerek – vegyszerek – rádióhullámok – chipek – pszichikai nyomásgyakorlás… A pszichiátria valódi célja az emberi viselkedés befolyásolása. Az emberi szellem független létezését máig is tagadja. A pszichiátria, a terror legalizált módszertana.

Méregtelenítés chemtrails ellen
Egyre többet hallani mostanában a CHEMTRAIL méregről, amivel próbálják ritkítani az emberiséget. Ismertető a fémek szervezetre gyakorolt hatásáról:

MINDENTUDÁS spirituális tanok
A mai pszichológia adósságai A kvantumfizika idealizmusa Kozmológia és vallás A buddhizmus a tudásról Archetípusok a spirituális tanításokban Szerző: M. Zoltán, A mai pszichológia adóssága: az emberi tudatosság eredete A tudatosság beszűkülése: az ego (az összehasonlító tudatosság észlelési horizontja, a hamis ego és a valódi én) A létezés misztériuma

Szép új világ – totális kontroll a személyiség felett
Posted on 2015-03-08 Szerző: Admin csipháboru_Akinek_nincs_csipje_az_soronljon_a_jobboldali_sávba

TELEGONIA HULLÁMGENETIKA
A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSA AZ ÖRÖKLŐDÉSRE MEGRÁZÓ TANULMÁNY A PARÁZNASÁG GENETIKAI HATÁSÁRÓL AZ ÖRÖKLŐDÉSRE Telegonia (hullámgenetika) A Biblia erkölcsi tanításának hatása a távoli öröklődésre Érdekes és egyben igen elgondolkoztató összeállítást mellékelünk, mely „Telegonia” címen az öröklődés egy általánosságban ismeretlen, mégis tudományosan igazolható vonalára hívja fel a figyelmet. Külön érdekessége ennek az összeállításnak, hogy ez a Biblia erkölcsi tanításának genetikai igazolását adja.
Generálási idő: 0.06 másodperc
7,399,713 egyedi látogató