Navigáció

Felhasználók

· Online vendégek: 14

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 32
· Legújabb tag: Zoli

Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Cikk hierarchia

Cikkek: TÖRTÉNELEM - ŐSTÖRTÉNET

"A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sőt, a teljes pusztulásra,"
A Magyarság a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de még csak tudatában sincs azoknak. Miért van az, hogy a pártvezéreknek – főleg a nemzetinek mondottaknak – és a polgári szervezetek vezetőinek most már közel két évtizede nem derengett fel, ha jövőt akarnak a magyarságnak, akkor a fiatalság felé kellene fordítani figyelő szemüket?

A HOLOKAUSZT MÁSIK VERZIÓJA
Nem, nem holokauszttagadás lesz. Ellenkezőleg, csak egy másik megvilágításban. Tudtuk, hogy Hitlert a zsidók juttatták hatalomra és pénzelték még a zsidók deportálása alatt is? Tudtuk, hogy létezik egy un. Rágalomellenes Liga, aminek egyik feladata, hogy antiszemitává és rasszistává bélyegezzen bárkit, aki szót emel Izrael politikája ellen, vagy megkérdőjelezi a hivatalos zsidó holokausztot? Tudtuk, hogy zsidóból is kétféle van legalább, vagy azt, hogy a Talmudban ez is áll: "Csak a zsidók emberi lények, a nem-zsidók nem emberek, hanem barmok." Ideje lesz felnyílni a szemünknek, hogy a holokauszt szinte biztosan nem az, aminek látszik, mint ahogy a legtöbb dolog...

A Judeokeresztény biblia üzenete
Létezik egy titkos zsidó "papság", ami évezredekre nyúlik vissza. Ez a "papság" sokkal magasabb tudásszinten volt, mint az emberiség többsége. Mikor új közösségek jöttek létre, a papság beférkőzött a vallási is politikai hatalomba, s gondoskodott róla, hogy a fejlett tudást eltávolítsák a társadalomból, és titkos iskoláik, szervezeteik kezébe adják. A Vatikán uralkodó hierarchiája semmi több, csak szervezett bűnözők társasága, akik hihetetlen pusztulást, szenvedést, nyomort és bánatot okoztak az emberiségnek.

A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sőt, a teljes pusztulásra, olyannyira, hogy a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de még csak tudatában sincs azoknak!&am
A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sőt, a teljes pusztulásra, olyannyira, hogy a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de annak még csak tudatában sincs azoknak. Miért van az, hogy a pártvezéreknek – főleg a nemzetinek mondottaknak – és a polgári szervezetek vezetőinek most már közel két évtizede nem derengett fel, ha jövőt akarnak a magyarságnak, akkor a fiatalság felé kellene fordítani figyelő szemüket?
Generálási idő: 0.10 másodperc
7,399,747 egyedi látogató