Navigci

Felhasznlk

· Online vendgek: 16

· Online tagok: 0

· Regisztrltak: 32
· Legjabb tag: Zoli

Frumtmk

Legjabb tmk
Nincs elrhet frumtma
Legnpszerbb tmk
Nincs elrhet frumtma

Legjabb cikkek

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Szavazs

Nincs elrhet szavazs

Cikk hierarchia

Cikkek: TÖRTÉNELEM - ÕSTÖRTÉNET

"A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sõt, a teljes pusztulásra,"
A Magyarság a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de még csak tudatában sincs azoknak. Miért van az, hogy a pártvezéreknek – fõleg a nemzetinek mondottaknak – és a polgári szervezetek vezetõinek most már közel két évtizede nem derengett fel, ha jövõt akarnak a magyarságnak, akkor a fiatalság felé kellene fordítani figyelõ szemüket?

A HOLOKAUSZT MÁSIK VERZIÓJA
Nem, nem holokauszttagadás lesz. Ellenkezõleg, csak egy másik megvilágításban. Tudtuk, hogy Hitlert a zsidók juttatták hatalomra és pénzelték még a zsidók deportálása alatt is? Tudtuk, hogy létezik egy un. Rágalomellenes Liga, aminek egyik feladata, hogy antiszemitává és rasszistává bélyegezzen bárkit, aki szót emel Izrael politikája ellen, vagy megkérdõjelezi a hivatalos zsidó holokausztot? Tudtuk, hogy zsidóból is kétféle van legalább, vagy azt, hogy a Talmudban ez is áll: "Csak a zsidók emberi lények, a nem-zsidók nem emberek, hanem barmok." Ideje lesz felnyílni a szemünknek, hogy a holokauszt szinte biztosan nem az, aminek látszik, mint ahogy a legtöbb dolog...

A Judeokeresztény biblia üzenete
Létezik egy titkos zsidó "papság", ami évezredekre nyúlik vissza. Ez a "papság" sokkal magasabb tudásszinten volt, mint az emberiség többsége. Mikor új közösségek jöttek létre, a papság beférkõzött a vallási is politikai hatalomba, s gondoskodott róla, hogy a fejlett tudást eltávolítsák a társadalomból, és titkos iskoláik, szervezeteik kezébe adják. A Vatikán uralkodó hierarchiája semmi több, csak szervezett bûnözõk társasága, akik hihetetlen pusztulást, szenvedést, nyomort és bánatot okoztak az emberiségnek.

A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sõt, a teljes pusztulásra, olyannyira, hogy a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de még csak tudatában sincs azoknak!&am
A magyarság megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sõt, a teljes pusztulásra, olyannyira, hogy a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de annak még csak tudatában sincs azoknak. Miért van az, hogy a pártvezéreknek – fõleg a nemzetinek mondottaknak – és a polgári szervezetek vezetõinek most már közel két évtizede nem derengett fel, ha jövõt akarnak a magyarságnak, akkor a fiatalság felé kellene fordítani figyelõ szemüket?
Generlsi id: 0.51 msodperc
14,113,314 egyedi ltogat