Navigáció

Felhasználók

· Online vendégek: 18

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 32
· Legújabb tag: Zoli

Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Nincs elérhető szavazás

Cikk hierarchia

Cikkek: VALLÁSTÖRTÉNET, FILOZÓFIA, EZOTÉRIA


A Biblia szerződés a Bankok és a Római egyház között.
A szerződés értelmében a Római egyház kinevel egy olyan arisztokráciát amely "Isten nevében" leuzsorázza saját nemzetét.

A GONDOLKODÁS SZINTJEI "Amint fent, úgy lent." (Hermész Triszmegisztosz)
A gondolkodás mûködésének fizikai alapja az információt hordozó idõhullámok állandó visszacsatolása, tükrözése az idõforrások között. Ez annyit jelent, hogy egy tér vagy fénykvantum már önmagában is értelmes, gondolkodó, intelligens lény, méretétõl és egyszerûségétõl függetlenül. El lehet vele beszélgetni (bármelyikkel) megfelelõ módszerekkel, és mindnek más, egyedi személyisége, szubjektív információ tartalma van.

A judeo-keresztény biblia tudat alatti üzenete: a zsidók fennhatósága a gojok felett
Létezik egy titkos zsidó "papság", ami évezredekre nyúlik vissza. Ez a "papság" sokkal magasabb tudásszinten volt, mint az emberiség többsége. Mikor új közösségek jöttek létre, a papság beférkőzött a vallási is politikai hatalomba, s gondoskodott róla, hogy a fejlett tudást eltávolítsák a társadalomból, és titkos iskoláik, szervezeteik kezébe adják. A Vatikán uralkodó hierarchiája semmi több, csak szervezett bűnözők társasága, akik hihetetlen pusztulást, szenvedést, nyomort és bánatot okoztak az emberiségnek.

A MEGVILÁGOSODÁS HATÁSAI
A teremtés folyamatába merülõ tudati rendszerek a begyûjtött információk értelmezése során olyan felismerés sorozatokon mennek át, amelyek eredményeképpen felfogják és megértik a teremtés mûködését, eredetét és célját. Megismerik a világot mûködtetõ egyszerû alaptörvényeket és általánosan érvényes összefüggéseket, valamint az ezek kombinációiból eredõ sokszínûséget és bonyolultságot. Ezt a folyamatot nevezzük megvilágosodásnak, gnózisnak, egységnek.Az Isten és a Sátán
Nemrég belelapoztam a rendelkezésemre álló, igen tekintélyes hírű és méretű Britannica Hungarica lexikon új kiadásába, hogy megnézzem, mit írnak az Isten szócikk alatt. Meglepő módon nem találtam ilyet önmagában, helyette viszont 13 címszóban szerepelt első szóként, úgy mint: Isten Báránya, Isten Barátai, Isten békéje, Isten Gyülekezetei, Isten Halála-mozgalom, Isten népe, stb. Ezek együtt majdnem két (!) egész oldalt foglaltak el a 18 kötetes, és összesen kb. 14000 oldalas műben. Ahhoz képest, hogy az emberiség nagyobbik része szerint az Isten teremtette a világot (függetlenül attól, bármit híresztelnek a materialisták erről), és Õ a mindenség Főnöke, ez bizony elég sovány eredmény szerintem

Holoparaziták őrjöngése, avagy miért nincs közös magyar-zsidó sors?
Az elmúlt napok holokausztos ámokfutásából nem csupán az a tanulság szűrhető le, hogy fölösleges bocsánatot kérni és megalázkodni a hazánkat megszálló zsidók előtt. Van egy fontosabb tanulság is, melyet persze az elmúlt évek, évtizedek eseményeit figyelve már régen le kellett volna vonni: a nemzetiszocialisták és szövetségeseik egyáltalán nem ok nélkül akarták Európából kitelepíteni a zsidókat. Mert az együttélést ők úgy képzelik, hogy mindenki más az ő parancsaiknak engedelmeskedik.

Generálási idő: 0.10 másodperc
7,399,787 egyedi látogató