Navigáció

Felhasználók

· Online vendégek: 5

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 32
· Legújabb tag: Zoli

Fórumtémák

Legújabb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szavazás

Nincs elérhető szavazás

220. Adás. Új radikális nemzeti irányultságú párt alakulhat? A statisztika szerint Orbán a legalkalmasabb vezető 44%- ami több mint az összes többi aspiráns.

Videók

219. Adás. Új selyemút alakul? Német -Francia államösszeolvadás lehetséges?

Videók

218. Adás. Trump régi új "show-műsora"! "Ki

Videók

217. Adás. A Francia elnökválasztás mélyebb rétegeiről.Hol a tömegbázis a győztes mögött? A szabadkőműves - Illuminátus háttérerők itt is sikerre vitték az egész világot átszövő kapcsolati hálójuk er

Videók

216.Adás. Az EU.-szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket."Hol az EU.-s zászló? Tűzzük ki tűzzük ki"! Hangzanak a betanult szlogenek. Az elmúlt hónapokban délkelet európai országokb

Videók

215. Adás. Új Nemzeti konzultációt!Vészesen felgyorsult a Nemzet fogyása! Veszélybe került a Nemzetállamok léte. Soros üzelmei.

Videók

214. Adás. A média hatalma, és uszítás a kormány ellen. Legális vagy illegitim nem ez itt a kérdés! Békés társadalmi felépülés kell, és nem véres felkelés!

Videók

213. Adás. A francia elnökválasztás, Champ Elysées terrortámadás mozgatórugói; A legmagasabb forgalmi adó

Videók

212. Adás. A Szíriai krízishelyzet vetülete az Orosz, Amerikai kapcsolatok területén. Lavrov és Tillerson 5-órás példátlanul hosszú találkozója. A közigazgatási változások is meglehetősen nagy hordere

Videók

211. Adás. A demagógok parlamentje. A sajtó már nem tájékoztat, hanem, a politikai, és ideológiai harcok eszközévé aljasult.Török választások; némi csalás árán, de megalakulhat "Erdogisztán"

Videók

210. Adás A CEU botrány és az Orosz terrorizmus átlátszó mozgatórugói a Szt Pétervári metró támadás kapcsán. RFID chipp üzleti érdekeltség Donald Trump családjában.

Videók
Generálási idő: 8.97 másodperc
959,327 egyedi látogató